Έξοδα αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής

 

Περιοχή Eώς 3 κιλά
Eπιπλέον χρέωση ανά κιλό
Αττική 2.5€ 0.75€
Επαρχία 2.5€ 0.75€
  • Κόστος αντικαταβολής:3.5€

Δωρεάν αποστολή

  • Για αγορές άνω των 60,00 ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ έως 10kg μόνο για τις περιοχές όπου βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.
  • Δωρεάν Αντικαταβολή

Η παράδοση γίνεται με δικό μας οδηγό στην διεύθυνση σας όπου προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία και η αποστολή γίνεται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο, θα παραδίδονται την Δευτέρα. Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν ειδικής συνεννόησης η παράδοση στον χώρο σας να γίνει αυθημερόν

H περιοχές που περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.

Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθηνών Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών
Δήμος Αγίας Βαρβάρας Δήμος Αγίου Δημητρίου Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Δήμος Αθηναίων
Δήμος Αιγάλεω Δήμος Αλίμου Δήμος Κορυδαλλού Δήμος Βύρωνος
Δήμος Ιλίου Δήμος Γλυφάδας Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Δήμος Γαλατσίου
Δήμος Περιστερίου Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης Δήμος Πειραιώς Δήμος Δάφνης-Υμηττού
Δήμος Χαϊδαρίου Δήμος Καλλιθέας Δήμος Περάματος Δήμος Ζωγράφου
  Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου   Δήμος Ηλιουπόλεως
  Δήμος Νέας Σμύρνης   Δήμος Καισαριανής
  Δήμος Παλαιού Φαλήρου   Δήμος Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνο

Οι περιοχές που βρίσκονται στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά δεν βρίσκονται στον παραπάνω πίνακα εξυπηρετούνται από την ΕΛΤΑ Courier  με τις τιμές για Εντός Πόλης

Αποστολή στην Κύπρο

  • Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι 
  • O χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 4 έως 8 εργάσιμες μέρες. Οι παραγγελίες προς την Κύπρο αποστέλλονται μαζικά μία φορά την εβδομάδα. Για παραγγελίες προς Κύπρο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν έως και Τρίτη και ώρα 16:00, η αποστολή θα γίνεται την επομένη Τρίτη ή Τετάρτη διαφορετικά η αποστολές θα παραμένουν μέχρι την επόμενη αναχώρηση.

 

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας ως εξής: ογκομετρικό βάρος σε κιλά=μήκος x πλάτος x ύψος σε cm/5.000

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, διατηρούμε το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.

Το e-avgoustis.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ 24%