Έξοδα αποστολής

1.Αποστολή Express με την BOXNOW

  • Κόστος: 1,99€ μέχρι 20 kg. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΒΟΧΝΟW μπορείτε να δείτε εδώ 
  • Δωρεάν άνω των 60,00€

2.Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα χωρίς χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής

Περιοχή Eώς 3 κιλά
Eπιπλέον χρέωση ανά κιλό
Αττική 3 € 0.85 €
Επαρχία 3 € 0.85 €
  • Κόστος αντικαταβολής: 3 €

Δωρεάν αποστολή 

  • Για αγορές άνω των 80,00 ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα 3 πρώτα κιλά της παραγγελίας, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 0,85€

3.Αποστολή στην Κύπρο

  • Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι 
  • O χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 4 έως 8 εργάσιμες μέρες. Οι παραγγελίες προς την Κύπρο αποστέλλονται μαζικά μία φορά την εβδομάδα. Για παραγγελίες προς Κύπρο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν έως και Τρίτη και ώρα 16:00, η αποστολή θα γίνεται την επομένη Τρίτη ή Τετάρτη διαφορετικά η αποστολές θα παραμένουν μέχρι την επόμενη αναχώρηση.

 

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας ως εξής: ογκομετρικό βάρος σε κιλά=μήκος x πλάτος x ύψος σε cm/5.000

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, διατηρούμε το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.

Το e-avgoustis.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ 24%